Lido waterpark Kos

Een leuk dagje uit voor het hele gezin

Wil je iets anders dan het strand of een stad bezoeken? Kies dan voor een bezoekje aan het Lido Waterpark in Kos. Hier vind je gegarandeerd vertier voor iedereen.

Spanning en sensatie

Lido Waterpark Kos

In het Lido waterpark op Kos vind je allerlei activiteiten, hou je van spanning? Kies dan voor een van de vele spannende glijbanen zoals de Kamikaze of de Black Hole waarbij je met een hoge snelheid naar beneden raast. Ook aan de kleintjes is er gedacht, zo zijn er verschillende kinderbaden te vinden waarbij ze kunnen genieten van hun eigen glijbanen. Verder zijn er voor de kinderen ook trampolines waar zij naar hartenlust op kunnen springen.

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Een ontspannen dagje

Ook als je niet van de spanning en sensatie houdt ben je bij Lido waterpark in Kos aan het juiste adres. Er zijn genoeg plekken waar je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de zon. Daarnaast zijn er ook wat rustigere activiteiten, neem bijvoorbeeld plaats in de Jacuzzi, laat je verwennen met een hydro massage of wat dacht je van een heerlijke Fish spa behandeling?
Kortom: Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden bij het Lido waterpark in Kos. Je hebt gegarandeerd een dag vol plezier en zult met een voldaan gevoel weer vertrekken.