Stranden Kos

De mooie stranden van Kos zijn zeker een bezoekje waard.

Stranden Kos

Kos heeft wel meer dan 21 stranden die bezocht kunnen worden. Je kijkt je ogen uit over de mooie heldere blauwe zee. Er word gezegd dat de stranden van Kos de mooiste van alle eilanden zijn.

Kleine greep uit de mooie stranden van Kos.

Mastichari

Wanneer je dit strand betreed zal je overweldigd worden door de schoonheid. Het strand ligt aan de gelijknamig dorp Mastichari.

Thermen

Het Thermen strand is zeker een aanrader om te bezoeken. Dit strand ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van Kos Stad. Je kunt hier komen met de auto of de bus en eventueel met de fiets. Mocht je voor dit laatste kiezen hou er dan rekening mee dat je onderweg aardig wat steile heuvels zult moeten beklimmen. Wat dit strand echter zo bijzonder maakt zijn de natuurlijke hete lucht baden die je er kunt vinden. Er stroomt warm/heet water uit de grotten en die mengt zich met het koude zeewater. Hierdoor krijg je een natuurlijk verwarmd bad waarin je heerlijk tot rust kunt komen.

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Kardamena

Is één van de drukst bezochte stranden op Kos. Dit strand bevindt zich aan de westzijde van het eiland. Kardemema staat nummer twee van meest populaire toeristengebieden op Kos. Hierdoor biedt deze badplaats vele verschillende typen accommodaties.

Lambi strand Kos

Lambi

Het strand Lambi ligt aan de grote haven van Kos Stad. Het strand is meer dan een kilometer lang en biedt voor badgasten vele faciliteiten. Zo kun je op meerdere plekken van het strand een strandstoel huren waarop je lekker aan je kleur kunt werken in de heerlijke Griekse zon. In de buurt van het strand bevinden zich ook vele activiteiten. Kortom een strand geschikt voor iedereen.