Jongerenvakantie Kos

Jongeren op Kos

Jongerenvakanties in Kos zijn al jaren ontzettend populair. De mooiste clubs, de geweldige stranden, hoge temperaturen en misschien wel het meest ideaal; heel veel mensen van jouw leeftijd!

Wat kan ik er allemaal doen?

Als je een jongerenvakantie naar Kos boekt is feesten natuurlijk een belangrijk onderdeel! Op Kos vind je de vetste clubs waar je tot diep in de nacht los kunt gaan. In de zogenaamde ‘Barstreet’, welke bestaat uit de straten Diakon en Nafklirou, vind je cafés, kroegen en clubs waar allerlei verschillende muziekstijlen gedraaid worden. Op Kos vind je altijd een uitgaansgelegenheid die bij jou past!

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Is uitgaan niet zo jouw ding of wil je een keer een dagje rustig aan doen en ook wat van de stad zelf zien? In het Lido Waterpark vind je hoge, snelle glijbanen. Je kunt ook de Thermen bezoeken of je dag doorbrengen op één van de prachtige stranden van Kos. Wanneer je een boottochtje maakt naar Kalymnos of Patmo kun je, met een beetje geluk, dolfijnen voor de boot uit zien zwemmen! Een boottochtje naar Bodrum (Turkije), wat recht tegenover Kos ligt, is ook erg leuk.

Als je een fiets, scooter of quad huurt kun je op je gemak heel Kos verkennen!

Waar boek je je vakantie?

Jongeren vakantie KosEr zijn ontzettend veel reisorganisaties die speciale jongerenvakanties in Kos aanbieden. Als je via hen je vakantie boekt weet je zeker dat je terecht komt tussen mensen van jouw leeftijd en dat er in de buurt genoeg te doen is.

Het is ook een optie om zelf je reis te boeken. Het voordeel is dat je alles zelf bepaalt en je er zeker van kunt zijn dat je vakantie aan jouw wensen voldoet. Een nadeel kan zijn dat je zelf overal bij stil moet staan, zoals het boeken van het hotel, de vliegtickets en je vervoer op Kos zelf.