Uitgaan Kos

Lekker op vakantie naar Kos! Wie wil dat nou niet. Daar hoort natuurlijk ook uitgaan in Kos bij. Kos biedt meerdere uitgaansgelegenheden aan. Wij hebben voor jou een aantal leuke uitgaanstips verzameld.

Uitgaan KosIn het centrum vind je de zogenaamde Bar Street en de bij het Lambistrand gelegen disco’s. Hier kun je lekker uitgaan en genieten van je vakantie! Wanneer je op Bar Street loopt, vergeet dan niet om even binnen te lopen bij de Hamam club. Dit is een populaire club waar altijd wat te beleven valt.

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Hou je van lekker Hollands genieten tijdens je vakantie? Dan is eet- en feestcafé ‘De Hoek van Holland’ geschikt voor jou. Hier kun je een lekker biefstukje eten of een lekker drankje bestellen. In het centrum van Kos is het feestcafé ‘Orange Camelot’ te vinden, een gezellig café met Nederlandstalig barpersoneel. Er word hier veel Nederlandstalige- en feestmuziek gedraaid.

Let wel op tijdens het uitgaan in Kos, want in heel veel bars word goedkope drank geschonken waar je de hoofdprijs voor betaalt. Het is een goeie tip om in je hotel of appartement lekker voor te drinken met drank die je in de winkel hebt gekocht. Hierdoor kun je geld besparen om andere leuke dingen te doen.