Zonvakantie Kos

Genieten van zon, zee en schone stranden

Zon vakantie KosHet Griekse eiland Kos, gelegen in de Egeische zee, ligt voor de Turkse kust en heeft een heerlijk Mediterraans klimaat.
Als je voor een perfecte zonvakantie naar Kos afreist, zijn de maanden juni, juli en augustus hiervoor ideaal. De maanden mei en september zijn ook geschikt, vooral als je ook nog dingen wilt ondernemen tijdens je zonvakantie op Kos.

Schone, brede zandstranden

Op Kos zijn talrijke stranden te vinden. Veel hiervan hebben de Blauwe Vlag verkregen, omdat het strand veilig en schoon is. Voor ieder type zonaanbidder is er op Kos wel een strand te vinden waar hij of zij zich thuis voelt. Voor de hippies onder ons is er het strand “Woodstock”. Er zijn ook stranden te vinden waar vooral veel jongeren op af komen, bijvoorbeeld “Tarzan Beach” en gezinnen met kinderen gaan graag naar “Paradise Beach”.

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Het eiland van de vele mogelijkheden

Zonvakantie KosHet is heel goed mogelijk om tijdens je zonvakantie Kos activiteiten te ondernemen. Door het vlakke landschap kun je op Kos heel goed fietsen. Wat ook een aanrader is, is het maken van een boottocht. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een ander eiland bezoeken. De prijzen hiervoor zijn op Kos heel schappelijk. Op Kos zijn ook veel duikscholen te vinden voor de liefhebbers. En als je van cultuur houdt dan vind je dit ook genoeg op Kos. Zo ligt er ten noorden van Kos-Stad, het Asklepieion. Dit is een oud ziekenhuis uit de tijd voor Christus.