Auto huren Kos

Auto huren KosWil je het eiland verkennen of zit je in een afgelegen accommodatie? Dan is het zeker de moeite waard om een auto te huren op Kos. Je kunt voor je hele vakantie een auto huren of voor een dag. Afhankelijk van wat je van plan bent tijdens je vakantie. Er zijn meerdere autoverhuurbedrijven dus genoeg keuze. Je kunt deze van tevoren al boeken of ter plekke.

Waar huren?

Een auto huren op Kos kun je bij een van de verschillende autoverhuurbedrijven doen. Als je zeker wilt zijn dat de auto van jouw keuze aanwezig is, kun je het beste thuis al via internet boeken. Er zijn meerdere Nederlandse websites waar je dit kunt doen. Mocht je willen onderhandelen over de prijs en maakt het je verder niet zo uit, dan kan je beter ter plaatse een auto huren. Als er nog veel auto’s beschikbaar zijn, is er ruimte om te onderhandelen. Vaak krijg je dan korting of een auto uit een hogere categorie.

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Waar moet je op letten?

Als je een auto huurt op Kos dan moet je bij het afleveren of ophalen goed controleren of de auto schade heeft. Vraag ook naar de huurvoorwaarden. Misschien moet er nog wel per kilometer betaald worden of mag maar 1 persoon de auto besturen. Ga ook na of er een All Risk verzekering bij de auto zit en vraag na wat het eigen risico is. Let ook goed op of de banden en de onderkant van de auto meeverzekerd zijn. Zo kom je niet voor een verrassing te staan als er iets gebeurt.

autohuur kosAlgemene tips

Let bij het vergelijken van de prijzen en tijdens het onderhandelen op eventuele toeslagen. Soms geldt er een toeslag voor leeftijd, luchthaventoeslag en is er sprake van reserveringskosten. De leeftijdseisen kunnen per autoverhuurbedrijf verschillend zijn, ga dit goed na.
Mocht je een autostoeltje nodig hebben, reserveer deze dan van tevoren, zeker in het hoogseizoen.