Scooter huren Kos

Scooter huren KosOmdat Kos vrij klein en vlak is kun je het eiland gemakkelijk verkennen met een scooter. Er zijn meerdere verhuurders te vinden waar je scooters kunt huren in Kos. Let op; Je hebt wel een geldig bromfietscertificaat nodig om een scooter te kunnen huren, ook als je een autorijbewijs hebt! Wanneer je geen geldig certificaat hebt loop je het risico een boete te krijgen van de Griekse politie.

Waar moet ik op letten

Bekijk nu de beste Kos vakantie aanbiedingen

Wanneer je een scooter gaat huren in Kos is het belangrijk om dit bij een bedrijf te doen wat betrouwbaar is. Sommige scooters hebben al schade voor jij er op gaat rijden en er zijn verhuurders die proberen jou voor de schade op te laten draaien. Het is dus belangrijk om met de verhuurder na te gaan of en wat voor schade er aan de scooter zit. Het is het fijnst als je dit ook op papier laat zetten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat kost een scooter huren in Kos?

Op Kos zijn een aantal Nederlandse verhuurders, waar je goede en duidelijke afspraken mee kunt maken, zonder dat je tegen taalbarrière aanloopt. De prijzen zijn bij beide verhuurders goed te doen. De prijzen zijn voornamelijk afhankelijk van wat voor scooter je huurt. Ze variëren van €15 tot €40 per dag, en van €75 tot €220 per week.Er zijn bedrijven die een zogenaamde reparatieservice aanbieden. Wanneer je pech hebt met de gehuurde scooter kun je bellen naar het nummer wat op de scooter staat en er komt direct iemand naar je toe die de scooter repareert of je een andere scooter brengt. Wellicht betaal je bij deze verhuurders wat meer, maar ze bieden je ook meer zekerheid.

Een scooter huren in Kos is absoluut een aanrader!